Seuraa meitä
Facebook Twitter Instagram YouTube

Joni Ikonen avasi vastaanoton Pusulaan viitenä päivänä viikossa. Varaa aikasi: Tästä

Olin kesäkuusta lähtien päivätöissä turvallisuus-alalla (koronapakosta) ja tein vapaapäivät asiakkaita. Tuli taas huomattua, että kynttilä paloi rajusti molemmista päistä. Olen miehenä sellainen, että se mikä sovitaan, niin se pidetään. Olin kesätöissä joulukuun loppuun. Olisi toitä ollut maaliskuuhun asti, mutta päätin valita oman hyvinvoinnin, asiakkaat ja osteopaatti koulutuksen.

Turvallisuus-ala on osa minua

Minulla on onni, että saan tehdä vastaanottoa oman kodin alakerrassa. On oma sisäänkäynti ja oma valtakunta. Kolme päivää kotona ja kaksi päivää Nummi-Pusulan kuntoutuksessa. Onni on myös mahtava yhteistyökumppani Marjo Mansokoski.

Olen ottanut uuden maksuvälineen käyttöön:

– Käteinen

– Pankkikortit

– Smartum

– E-Passi

– *Eazybrake

Kuluvan vuoden aikana Pixafix nimi muuttuu. Uusi nimi on Luulinna. Ilmoitan tästä tarkemmin kun asia on ajankohtainen.

Joni

Kirjoita Viesti

Sähköpostiosoitetta ei tulla julkaisemaan.Vaaditut kentät ovat merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.